20 iunie 2009

Barack Obama, "grataragiul" de serviciu!





Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, s-a întâlnit, vineri, cu tineri care studiează în cartierul unde este situată Casa Albă.

Politicianul a dorit ca discuţia să fie relaxantă şi i-a invitat pe aceştia la un grătar, la iarbă verde, pe una dintre peluzele celebrei reşedinţe. Cel mai puternic om din lume a fost o gazdă desăvârşită şi a ţinut morţiş să întoarcă chiar el hălcile de carne de pe grătarul încins.

Presa americană nu a precizat dacă fripturile făcute de Obama au fost delicioase şi nu vom afla niciodată dacă celebrul "Cocoşat" din Băneasa are motive de îngrijorare în privinţa supremaţiei mondiale a frigăruilor.

Iauite domne.. nu mai are voie omul sa'si faca gratar.. ca GATA.. "o fii bun ce a preparat ala acolo?"!!! E bine ca se mai distreaza din cand in cand.. si cel mai important ce m'a impresionat pe mine la Obama.. este ca nu i s'a suit presedentia la cap!!! Adica ... a ramas acelasi om ca si inainte de mandatul care tocmai l'a primit "cu bratele deschise"!!! Pofta mare Domnul Presedinte!!!! (pfoa.. ce bucata groasa de carne.. mi'a facut pofta)!!!

Niciun comentariu: