14 mai 2009

Poliţiştii şi-au «tras» centuri americane!


Din ce în ce mai solicitaţi la cazuri, poliţiştii români au realizat că centura care doar le ţine pantalonii pe corp nu este suficientă pentru a atârna de ea tot ce le-ar trebui într-o misiune. Aşa se face că oamenii legii “şi-au tras”, după modelul american sau britanic, centuri cu multe compartimente, adevărate “magazii” pentru spray-uri paralizante, încărcătoare, chei sau tomfă (înlocuitoarea pulanului, celebrul baston de cauciuc).
Oamenii legii de pe la noi fac un pas, discret, tocmai spre America, de unde, iată, împrumută unul dintre accesoriile care i-au făcut celebri pe poliţiştii de peste Ocean. Centura este încărcată cu tot ce i-ar trebui unui poliţist aflat în misiune. Curând, pe străzile Bucureştiului, şi nu numai, vom putea vedea agenţi echipaţi cu centuri multifuncţionale, dotate cu mai multe buzunare. Comisarul Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, ne-a prezentat noua “ţinută de vară”.

"Noua tinuta de vara" hai ca'mi place cum suna.. sincer!!! Pai cine a zis ca suntem furaciosi.. sa stiti ca avea dreptate!!! Alti bani (pe uniforme) alta distractie (iar le intra alora cu buzunarele lungi)!! Ce parere aveti?

Un comentariu:

Anonim spunea...

huuuuuuuuuuuoooooo