28 august 2009

Nehotarat..si totusi incearca!! S'o crezi TU ca'ti iese!


Astazi am citit in ziar despre declaratia Fascinanta a marinarului(presedintelui)! Citez : "Băsescu le cere romilor să-şi trimită copiii la şcoală!
Preşedintele Traian Băsescu, prezent vineri, la Sinaia, la o întâlnire cu reprezentanţii organizaţiilor de romi, le-a transmis acestora că este foarte important pentru etnia lor să-şi trimită copiii la şcoală.

"Importante sunt şi tradiţiile şi transmiterea lor, dar importantă este şi şcoala pentru generaţiile de copiii, ceea ce nu înseamnă dezrădăcinarea de obiceiuri", a afirmat preşedintele Traian Băsescu.

El le-a spus reprezentanţilor romilor că are un fin care este rom şi pentru care a trebuit să intervină la deputatul Partidei Romilor, Nicolae Păun, ca să-i convingă familia să-l trimită la şcoală, dar după câteva zile copilul a fost luat înapoi acasă."
E bine ca el incearca .. dar nu e de ajuns!! Parerea mea.. daca gutza de maimutza nu a fost la scoala.. astia cu muci in nas de ce sa se duca?!! Eu unul cand ii vad pe strada le fac cadou si nijte sare ca stiti cum e cantecul acela.."bun e MUCUL ghiurghiuliu.. saidirididi-daridarida!":))!! N'ai cu cine Domne..nijte tarani!!

Niciun comentariu: