17 februarie 2009

Cum atragi o femeie Sexy si Desteapta?

Intelectuala Sexy?
Multi barbati se simnt puternic atrasi de genul "fata-desteapta-cu-ochelari-cu-rama-groasa".
Dincolo de grosimea ramei, dincolo de "sa-ti spun ce carti citesc ca sa vezi cat de desteapta sunt" - care-va-sa-zica dincolo de clisee, snobism si un look inteligent regizat! Iate cateva lucruri de punctat pentru un barbat atras de femeile intelingente:
1)Nu incerca sa pari mai inteligent decat esti, nu pretinde ca esti ceea ce nu esti, nu vorbi despre lucruri pe care nu le cunosti - in traducere libera, nu vinde castraveti la gradinari!
Daca intrii intr'o discutie in care esti pe dinafara, "isteata" te va "mirosi" imediat. Si se va lamuri ca nu esti decat un cuceritor intr'un act de cucerire ratat.
A se (re)vedea scena de mai jos - filmul "Good Will Hunting", unde ben Affleck incearca sa o agate pe Minie Driver intr'un bar din campusul Harvard.
2)Nu te arunca intr'o cursa care pe care masurandu'ti "muschii intelectului". Daca ai in fata o adversara reala, nu vei face decat sa'ti dovedesti nesigurantza si eventual, complexul de inferioritate.
3) Daca vrei intr-adevar, sa atragi o femeie inteligenta si nu sa te alaturi celorlalti cuceritori penibili si esuati, trebuie sa pari mai degraba curios, interesant, decat autoritar, pus pe desfiintat/impresionat.
4) Nu lingusi, nu lauda fatis inteligenta femeii de care te simti atras, nu te lasa coplesit de situatie, dand in extrema cealalta - admiratorul complexat.
Daca ii vei repeta intr'una faptul ca esti vrajit de inteligenta ei, ii vei arata ca in mod obisnuit nu te inconjori de oameni inteligenti si ca discutiile cu intelectualii sunt o raritate.
5) Unde ai putea'o invita, pentru a o impresiona? O galerie de arta sau un muzeu sunt locuri speciale, dar nu si pentru ea. Ceva mai putine sanse de a rata -invit'o la un restaurant cu specific..
Nu uita ca femeile destepte sunt in primul rand femei - deci asteapta sa fie STIMULATE. Ca este vorba despre stimuli ce tin de aspectul fizic, stimuli intelectuali sau sociali, ramane de vazut! Nu te lasa intimidat, fii increzator in fortele tale si firesc, natural! Inteligenta nu trebuie mimata, fortata, ci doar exprimata. Pentru ca esti un barbat inteligent, nu-i asa?
(hmm... nu prea imi convine:D)

Niciun comentariu: