29 ianuarie 2009

Cum sa schimbi în euro banii de la Monopoly?


O poveste la limita incredibilului a avut loc în Danemarca. O suedeză s-a dus la bancă cu bani de la jocul Monopoly, reuşind să-i schimbe pentru suma de 190 de euro.

Ziua următoare, ea a crescut miza, dar înşelătoria nu a mai funcţionat şi s-a trezit faţă în faţă cu poliţia. Banca daneză s-a justificat: ''Să greşeşti este omeneşte''.

Însă acesta nu este singurul caz de acest fel, un al doilea s-a petrecut tot în Danemarca: o doamnă suedeză de 61 de ani s-a prezentat la Norde Bank din oraşul Svendborg (centrul Danemarcei) cerând să i se schimbe coroane suedeze pentru echivalentul sumei de aproximativ 190 de euro. Până acum nimic straniu, dacă nu ar fi faptul că banii pe care clienta i-a scos din poşetă erau bancnote din jocul Monopoly.
Femeia s-a dus la casier care, fără să clipească, a schimbat banii şi a salutat-o pe clienta suedeză care a părăsit banca netulburată.

Încurajată de succes, ''clienta'' s-a prezentat din nou la aceeaşi bancă. De data aceasta, însă, a cerut să i se schimbe 8.000 de coroane, circa 750 de euro. Din păcate, la ghişeu nu se mai afla casierul primului succes, ci un coleg hotărât mai isteţ şi mai vigilent care, odată remarcată escrocheria a chemat poliţia.

Ce oameni:)))... "destepti"!!!

Niciun comentariu: