29 ianuarie 2009

Mii de maşini verificate de Poliţie, după ce depozitul de arme din Ciorogârla a fost spart!


Cicala Cichician.... o sa faca astia cu armele pe strada dupa noi!!! Oare sa ne ingrijoram? Eu zic ca nu.. poate or pune astia la cale o noua revolutie dar de data asta sa'i si impuste..hmm ar fii o varianta!
Pana atunci vreau sa'mi exprim parerea legat de "furtul" asta.. care pana la urma dupa parerea mea cred ca este o afacere "jegoasa"!! In fine.. bai jmechere care le'ai furat.. bagati'le in *** cu munitie cu tot si poate te ajuta "sfantul negativ"
sa scuipi "foc"!.. poate!

Poliţiştii organizează, începând de miercuri seară, filtre rutiere în toată ţara, fiind vizate în primul rând Capitala, judeţul Ilfov şi Autostrada Bucureşti-Piteşti, după ce depozitul de arme din comuna ilfoveană Ciorogârla a fost spart, în timp ce MAp continuă inventarierea bunurilor din depozit.

Potrivit purtătorului de cuvât al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, la ieşirile şi intrările din Bucureşti, cât şi în zonele de "interes oprativ" au fost organizate 30 de filtre începând de miercuri. La acestea participă poliţişti de la Brigada de Poliţei Rutieră, de la Ordine Publică, de la Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului Poliţiei de Intervenţei Rapidă.

Si cauta "polutia" romana in fiecare masina fara sa'si puna problema...
"-bai garcea..
- dea Sefu..!
- Ce parere ai mai despre infractorii astia de au furat armamentul armatei..??Crezi ca vor sa le duca unde'va?
- Eu zic ca baietii astia "destepti" asteapta sa se linisteasca spiritele si pe urma actioneaza cu armele!
- Bai Garcea stii ca nu esti prost..!! Am sa'ti fac reclama la TV!"
Si eu sunt de parerea lui "Garcea".. adica cred ca sunt pitite armele!!! Cauta'ti cauta'ti ca sub nasul vostru trec armele:)))!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

ba io cred ca cu criza asta, mai fac si baieti un ban ma vand si iei o mitraliera un pistol ce sa faca .nu vezi ca foamea ii mare. si io sant de aceiasi parere cu garcea